Limfna drenaža

JESTE LI NEKADA PROBALI LIMFNU DRENAŽU? OVA TEHNIKA NE SAMO DA POBOLJŠAVA IZGLED, NEGO JE DOBRA I ZA TIJELO

 

Ručna limfna drenaža je tehnika koju koristimo da bi uspostavili ravnotežu tečnosti u organizm, a koja povoljno djeluje na limfni sustav, autonomni živčani sustav, senzorne puteve refleksa boli i imunološki sustav.

Ova složena terapeutska masaža koristi vrlo lagane pritisak i duge, nježne ritmičke poteze za povećanje protoka limfe i smanjenje količine toksina u tijelu.

 

Ukoliko radite u uredu, ili većinu dana na poslu i kod kuće sjedite pa osjećate da su Vam noge teške i umorne, a višak tečnosti se nakuplja, limfna drenaža je tretman za Vas.

Ova masaža uklanja višak vode i bjelančevina iz tkiva, uklanja metabolički otpad i toksine, povećava produkciju limfocita, smanjuje stres i bol, dovodi do relaksacije i povećava stupanj otpornosti organizma.

 

Zašto najčešće koristimo limfnu drenažu u Clarity skin centru?

 

Pored svih nabrojanih benefita, limfna drenaža je idealana prilika da se relaksirate. Topla šalica pažljivo biranog čaja, koji pomaže ovom procesu uz toplu prostriju i aromaterapiju ovoj masaži pored zdravstvenih daje i druge benefite.

A uz to je idealna ukoliko se borite protiv celulita. Ova nježna tehnika naizgled nema efekta na smanjenje masnih naslaga, ali dobra cirkulacija je ključan preduvjet za smanjenje celulita i masnih naslaga. Zato je u Clarityu kombiniramo sa anticelulitnim tretmanima, koji uz zdrave prehrambene navike garantiraju rezultat.

 

I ne zaboravite, hidrirajte organizam nakon tretmana, kako bi nagradili svoje tijelo za procese kroz koje prođe u ovom tretmanu. A i Vaša koža če Vam biti zahvalna. <3

 

Odgovori